Betaalbare thuiszorg


 
 

Cliëntenraad

Wanneer u gebruik maakt van de diensten van Zorgservice thuiz, heeft dat vaak een impact op uw dagelijkse leven. Bij Zorgservice thuiz onderstrepen we het standpunt dat u zo zorgeloos mogelijk thuis moet kunnen blijven wonen. Zelfstandig waar dat kan en met de regie in eigen hand. Klantvriendelijkheid staat bij ons centraal.

Zorgservice thuiz hecht veel waarde aan de medezeggenschap van haar cliënten. Want hoe meer invloed u heeft op uw eigen leven, hoe beter u zich voelt. Samen met onze cliënten streven we ernaar onze dienstverlening zo goed mogelijk af te stemmen op de behoefte in de praktijk. De cliëntenraad speelt hierin een belangrijke rol, omdat zij spreken vanuit de ervaring van de cliënt. Ook geeft het u (of uw vertegenwoordiger) de kans om mee te praten en mee te beslissen over zaken die aangaan op het gebied van zorg en welzijn.

Officieel heeft de cliëntenraad als taken:

- het gevraagd en ongevraagd adviseren van het Bestuur over al die beleidszaken die direct de zorg en dienstverlening van cliënten aangaan
- het signaleren van knelpunten in de uitvoering van beleid en het signaleren van behoeften van de cliënten.

Eén van onze doelen voor 2018 zal zijn om met enkele cliënten in gesprek te gaan, om persoonlijk en uit eerste hand te horen hoe de zorg ervaren wordt. Waar worden de cliënten blij van, waar zijn ze tevreden over en waar kunnen mogelijk verbeteringen getroffen worden? Vanuit deze gesprekken proberen we als cliëntenraad de gemeenschappelijke belangen van de cliënten te behartigen. 

Ons doel klinkt eenvoudig, maar voor de uitvoering hiervan moeten we veel wettelijke regelingen in acht nemen. Inmiddels hebben wij hier een start mee gemaakt en wij zullen jullie op de hoogte houden van onze vooruitgang en mogelijke uitkomsten.

Wilt u lid worden van onze cliëntenraad? Dat kan! Wij kunnen uw inbreng goed gebruiken. Neem contact op via 010-8185178 of per e-mail info@zorgservicethuiz.nl

 Wilt u meer informatie over de cliëntenraad? Of heeft u een specifieke vraag of een suggestie? Neemt u dan ook contact met ons op.