Teams

Gebied Spijkenisse

Richa van Tongeren

Teamleider

Mijn naam is Richa en ik ben trotse moeder van 4.

Ik ben in 2016 begonnen bij Zorgservice thuiz en nog steeds ga ik elke dag met veel plezier naar mijn werk.

Als teamleider van Spijkenisse zet ik mij samen met mijn collega’s elke dag in, om de cliënten een glimlach op hun gezicht te brengen.

Elly Leer

Medewerker Zorg & Diensten

Mijn naam is Elly. Ik ben getrouwd en heb 2 zoons en 2 prachtige kleinkinderen. Mijn hobby’s zijn dansen en muziek. Ik ben een positieve zorgzaam persoon en vind het fijn om kwetsbare mensen te helpen. Ik werk met veel plezier bij Zorgservice thuiz.

Claudia Kant

Medewerker Zorg & Diensten

Iris Erkelens

Medewerker Zorg & Diensten

Tamara Emons

Medewerker Zorg & Diensten

Janet Breeman

Medewerker Zorg & Diensten

Mijn naam is Janet Breeman, ik ben getrouwd, moeder van 2 kinderen en trotse oma
van 2 kleinzoons en ik heb een hondje Pip.
Ik hou van tuinieren, op vakantie gaan en wandelen met de hond, ik ben erg zorgzaam
en sociaal en nodig mensen graag uit bij ons thuis.
Ik heb altijd in de zorg gewild en ga deze uitdaging bij Zorgservice thuiz nog graag aan
om iets voor andere te kunnen betekenen en als de mensen blij zijn dan ben ik dat ook.

Gebied Hellevoetsluis

Nicolet van Geffen

Medewerker Zorg & Diensten

Hoi, ik ben Nicolette. Ik ben getrouwd, heb 3 kinderen en binnenkort krijg ik er een kleinkind bij. Ik heb een hond en daar wandel ik graag mee. Daarnaast doe ik behendigheid met hem. Mijn hobby’s zijn tuinieren, wandelen en fietsen.

Christina Troost

Medewerker Zorg & Diensten

Ik ben Christina en ik woon samen met mijn vriend, 2 kids in Stellendam.
Ik sta positief in het leven, ben graag in beweging, kan goed luisteren en hou van gezelligheid. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten. Ik vind het erg leuk om foto’s te maken en ik rijd paard. Na lang te hebben gewerkt op een Manege wil ik graag werk doen wat er echt toe doet. Zorg heeft altijd mijn interesse gewekt en na veel research kwam ik terecht bij Zorgservice Thuiz. Ik zorg graag voor anderen en hoop zo een glimlach op het gezicht van diegene te laten verschijnen.

Gebied Vlaardingen, Schiedam & Rotterdam-Zuid

Sinem Gunes

Medewerker Zorg & Diensten

Mijn naam is Sinem. Ik ben al sinds 2017 werkzaam bij Zorgservice thuiz en doe dit werk nog steeds met veel plezier.
Ik woon zelf in Schiedam en zet mij voornamelijk in voor de cliënten uit de regio Vlaardingen/Schiedam. Hierbij help en ondersteun ik de cliënten thuis.
In mijn vrije tijd ben ik graag op pad en breng ik graag mijn tijd door met mijn vrienden, familie en mijn honden. Ik hou dan ook erg van gezelligheid!

Susan de Groot

Medewerker Zorg & Diensten

Hallo ik ben Susan de Groot en werk sinds 2020 bij Zorgservice thuiz en heb het daar erg naar mijn zin. Ik ben een vrolijk en positief persoon. Ik woon in Schiedam met vriend en kat! Ik houd van reizen, bakken en uit(eten) gaan.
Wat ik vooral leuk vind bij Zorgservice thuiz is dat het werk heel afwisselend is en dat je de ruimte krijgt om dingen te leren. Het allerliefst ga ik met de mensen op pad en bezorg ik ze een gezellige middag. Deze baan voelt bijna niet als werk.

Gebied Hoogvliet

Kitty Michels

Medewerker Zorg & Diensten

Ik ben Kitty en een trotse moeder van 3 kinderen.
Ik ben een sociaal persoon en houd van gezelligheid.
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met mijn gezin dingen te ondernemen en erop uit te gaan. We houden zowel van een lekkere strand wandeling als van netflixen of lekker in de keuken bezig te zijn.
Ondertussen doe ik dit werk al sinds 2018 met heel veel liefde en plezier. Wat ik heel erg leuk vind, is de waardering die je ervoor terug krijgt.

Kawtar El Kourachi

Medewerker Zorg & Diensten

Ik ben mama van een zoontje. Mijn hobby’s zijn vakantie, fitness en winkelen. Ik houd er van om dingen te ondernemen lekker er tussenuit. Ik wilde altijd al in de zorg werken en het is voor mij een droom die uit is gekomen toen ik bij Zorgservice thuiz werd aangenomen. Ik help graag andere en wil er graag voor een ander zijn.

Chantal Pols

Medewerker Zorg & Diensten

Ik ben Chantal en moeder van twee prachtige meisjes.

Mijn positieve eigenschappen zijn dat ik verzorgend, spontaan en gezellig ben.

Mijn hobby’s zijn Netflixen, lezen en creatief bezig zijn met haar.

Ik werk sinds 2019 met heel veel plezier bij Zorgservice thuiz. Ik krijg hier de ruimte om mezelf te verbeteren, als mens en als verzorgende in de thuiszorg. Het verzorgen van mensen die het niet meer zelf kunnen door gezondheidsproblemen of ouderdom, is mijn grootste passie. Een glimlach kunnen toveren op het gezicht van deze mensen, is de grootste beloning van dit werk.

Marja Keur

Medewerker Zorg & Diensten

Arjanne Stooker

Medewerker Zorg & Diensten

Nicole Alberts

Medewerker Zorg & Diensten

Sabrina Gunneweg

Medewerker Zorg & Diensten

Monique van der Waal

Medewerker Zorg & Diensten

Ik ben Monique van der Waal 56 jaar en al 50 jaar woonachtig in Hoogvliet.
Ik ben een positieve, vrolijke vrouw die houd van een geintje.
Inmiddels ben ik al 36 jaar getrouwd met Leo en hebben we twee zoons, 1 van 34 en 1 van 31 jaar. En ook nog twee kleinkinderen waar ik heel trots op ben.
In mijn vrije tijd heb ik ook nog een nagel salon. Dit doe ik alweer 10 jaar. Mijn hobby’s zijn lezen, fietsen en reizen naar Spanje.
Ik heb 10 jaar lang mijn ouders verzorgd. Nadat ze beiden waren overleden begon ik het zorgen te missen en wilde ik weer terug de verzorging in. Ik kijk er erg naar uit om te beginnen.

Daisy de Vries

Medewerker zorg & diensten

Mijn naam is Daisy de vries en ik ben 35 jaar oud.
Ik heb lange tijd geleden mijn diploma helpende gehaald en ik ben daarna de horeca ingegaan. Na jaren horeca was ik het een beetje zat en kwam ik niet vooruit. Sindsdien ben ik bezig om weer terug te komen in de zorg. Tijdens de sollicitatieprocedure heb ik veel steun gekregen. Dit gaf mij veel positieve energie en een goed gevoel bij de organisatie. In mijn vrije tijd doe ik graag duiken en maak ik zelf 3d kaarten. Ook hou ik me bezig met fotografie. Ik ben erg collegiaal en waar ik kan helpen help ik graag. Ik kan ook goed luisteren naar anderen, wat in de zorg wel goed van pas komt.

Gebied Mijdrecht

Melissa van Leeuwen

Medewerker Zorg & Diensten

Wendy van der Heide

Medewerker Zorg & Diensten

Naast de teams in de wijk heeft Zorgservice thuiz ook een vast team op ons kantoor, gevestigd aan de Theemsweg in Spijkenisse. Op kantoor worden alle zaken achter de schermen geregeld. U kunt hierbij denken aan het maken van roosters, maar ook vervanging regelen wanneer er een werknemer ziek is. Ook is er altijd iemand aanwezig die de telefoon opneemt, wanneer een cliënt hulp nodig heeft of ergens een vraag over heeft. Daarnaast zit onze wijkverpleegkundige regelmatig op kantoor, zij werkt hier bijvoorbeeld aan de zorgplannen, onderhoudt contact met huisartsen en ontwikkelt scholingen voor de collega’s.

Ons kantoorteam

Yvonne Vondeling

Bestuurder

Mijn naam is Yvonne Vondeling en ik werk op kantoor bij Zorgservice thuiz.
Ik hou mij bezig met de ontwikkeling van nieuwe projecten, kwaliteits- en personeelsbeleid en werk met heel veel plezier bij Zorgservice thuiz hopelijk tot aan mijn pensioen.
Ik ben getrouwd en woon in Hoogvliet en ik heb een zoon en dochter. Mijn hobby’s zijn reizen, muziek luistere, dansen, Netflix, etentjes uit of thuis met vrienden en familie, en werken (ben wel een beetje workaholic).
In de toekomst zou ik graag nog een keer een wereldreis willen maken.

Marielle Moerland

Planner

Mijn naam is Mariëlle Moerland. Ik heb HBO Accountmanagement gestudeerd en heb vervolgens een aantal jaren gewerkt in de binnendienst verkoop. Ik werk sinds 2009 met veel plezier in de zorg. Ik vind het leuk om achter de schermen alles goed te regelen voor zowel de klanten als voor mijn collega’s in de buitendienst. Mijn collega’s kennen mij als iemand die hard werk combineert met gezelligheid en een lach.
Ik ben trotse moeder van een zoon en een dochter en met de twee zoons van mijn partner kan het een drukke boel zijn bij ons thuis. Daarnaast hebben we ook nog een kat, een hamster en een baardagame.
Ik hou van lekker uit eten gaan, festivals, muziek luisteren, Netflixen en spelletjes spelen.

Kenya Kleingeld

Management Assistent

Hoi, ik ben Kenya.
Ik ben een enthousiaste en vrolijke meid die van aanpakken houd. Uitdagingen ga ik niet uit de weg.
Ik ben afgestudeerd als management assistent en beoefen dit vak nu vanaf 2020 bij Zorgservice thuiz. Ik zit hier helemaal op mijn plek en ga altijd met veel plezier naar mijn werk. Zorgen doe ik al van kleins af aan en doe het nu nog steeds met alle liefde. De gezelligheid die we op kantoor hebben, in combinatie met het kunnen ondersteunen van de cliënten en meiden in de buitendienst, dat geeft me vreugde.
Ik woon met mijn ouders en zus. Zelf ben ik gek op reizen, sporten, lezen, zingen en film kijken.

Nadine Peeters

Wijkverpleegkundige

Hoi mijn naam Nadine.
Dit is mijn derde jaar bij Zorgservice thuiz als wijkverpleegkundige en ik hoop nog vele jaren mijn steentje bij te mogen dragen in deze organisatie.
De afwisseling tussen het contact met de klanten, scholing geven en administratieve taken zorgen ervoor dat ik veel uitdagingen heb in mijn dagelijkse werk.

Lisa Pijl

Personeelszaken

Hallo ik ben Lisa, ik werk sinds kort bij Zorgservice thuiz. Ik woon in Rotterdam en ik ga volgend jaar de master Strafrecht doen. Mijn hobby’s zijn reizen, schilderen, winkelen en leuke dingen doen met mijn vriendinnen. Ik heb ontzettend veel zin om mij verder te ontwikkelen bij Zorgservice thuiz!

Lianne Stoker

Management assistent junior

Ravi Bachoe

Financieel administrateur

Hoi ik ben Ravi,
Ik werk sinds kort voor Zorgservice thuiz als financieel administratief medewerker.
Ik heb als opleiding Bedrijf Administrateur afgerond en de werkzaamheden die ik tijdens mijn opleiding heb geleerd doe ik nog steeds met veel passie.
Ik hou ervan om altijd anderen te helpen waar het kan.
Vandaar dat ik graag meehelp aan de financiële kant van Zorgservice thuiz.

In mijn vrije tijd ga ik graag uiteten en ben ik graag met familie.
Verder hou ik van reizen, omdat ik graag nieuwe plekken zie en cultuur wil proeven.

Menu