Teams

Gebied Spijkenisse

Richa van Tongeren

Medewerker Zorg & Diensten

Mijn naam is Richa en ik ben trotse moeder van 4.

Ik ben in 2016 begonnen bij Zorgservice thuiz en nog steeds ga ik elke dag met veel plezier naar mijn werk.

Als teamleider van Spijkenisse zet ik mij samen met mijn collega’s elke dag in, om de cliënten een glimlach op hun gezicht te brengen.

Elly Leer

Medewerker Zorg & Diensten

Mijn naam is Elly. Ik ben getrouwd en heb 2 zoons en 2 prachtige kleinkinderen.
Mijn hobby’s zijn dansen en muziek.
Ik ben een positieve zorgzaam persoon en vind het fijn om kwetsbare mensen te helpen. Ik werk met veel plezier bij Zorgservice thuiz.

Claudia Kant

Medewerker Zorg & Diensten

Hoi mijn naam is Claudia en ik ben 48 jaar. Ik ben getrouwd, heb 3 kinderen en een hond en een kat. Ik ben als persoon lekker spontaan en een echt gevoelsmens. Ik houd van nieuwe recepten uitproberen en de Surinaamse keuken heeft mijn voorkeur. Mijn hobby is postcrossing.
Ik ben in 2018 begonnen bij Zorgservice thuiz. Inmiddels werk ik al zo’n 3 jaar als zorgmedewerker in team Spijkenisse. Dit doe ik met groot plezier. Dankbaarheid is wat je krijgt van de cliënten, in mijn ogen heb ik de mooiste baan.

Iris Erkelens

Medewerker Zorg & Diensten

Hoi, ik ben Iris. Ik ben een troste moeder van 2 zoons en partner van de liefste man. Ik ben een vrolijke “grapjas”, maar daar waar nodig ook serieus en gefocust. Ik ben erg perfectionistisch waarmee ik mezelf weleens in de weg loop. Ik ben sociaal en houd enorm van lezen, gamen en nog te veel andere hobby’s.
Ik werk sinds 2019 bij Zorgservice thuiz met enorm veel plezier. Het is een geweldige organisatie waar je je kan ontwikkelen en gewaardeerd word. Er is geen mooier werk dan de mensen te kunnen helpen daar waar nodig.

Chantal Pols

Medewerker Zorg & Diensten

Ik ben Chantal en moeder van twee prachtige meisjes.

Mijn positieve eigenschappen zijn dat ik verzorgend, spontaan en gezellig ben.

Mijn hobby’s zijn Netflixen, lezen en creatief bezig zijn met haar.

Ik werk sinds 2019 met heel veel plezier bij Zorgservice thuiz. Ik krijg hier de ruimte om mezelf te verbeteren, als mens en als verzorgende in de thuiszorg. Het verzorgen van mensen die het niet meer zelf kunnen door gezondheidsproblemen of ouderdom, is mijn grootste passie. Een glimlach kunnen toveren op het gezicht van deze mensen, is de grootste beloning van dit werk.

Bianca Verschuur

Medewerker Zorg & Diensten

Hoi mijn naam is Bianca en ik ben 45 jaar. Ik ben getrouwd, we hebben samen 2 zoons van en 2 katten.
Mijn hobby’s zijn lezen, wandelen, aromatherapie en genieten van het leven. Ik ben positief, leergierig en ik heb er heel veel zin in om bij Zorgservice thuiz te komen werken.

Stephanie Bergwerf

Medewerker Zorg & Diensten

Hoi, ik ben Stephanie, 37 jaar en ik woon in Spijkenisse. Ik ben getrouwd en heb 5 dochters.
Ik ga graag op pad met mijn kinderen. Ik ben spontaan, vrolijk en zorgzaam. Ik wil graag dingen regelen en geef soms weinig uit handen, waardoor ik mezelf soms voorbijloop. Ik geef nooit op en als ik iets wil bereiken dan ga ik er voor de volle 100% voor.
Het zorgen voor mensen, hulp bieden en een luisterend oor kunnen zijn waren voor mij een aantal redenen waardoor ik het werk in de thuiszorg zo leuk vond.

Tamara Emons

Medewerker Zorg & Diensten

Hoi mijn naam is Tamara en ik ben moeder van 2 dochters.
Ik sta positief in het leven, ben erg sociaal en houd van gezelligheid. In mijn vrije tijd sport ik graag en ga ik graag op stap met mijn kinderen en vrienden. Ik vind het belangrijk dat mensen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen en ben blij dat ik daarin mijn steentje kan bijdragen.

Gebied Hellevoetsluis

Nicolette van Geffen

Medewerker Zorg & Diensten

Hoi, ik ben Nicolette.
Ik ben getrouwd, heb 3 kinderen en binnenkort krijg ik er een kleinkind bij. Ik heb een hond en daar wandel ik graag mee. Daarnaast doe ik behendigheid met hem.
Mijn hobby’s zijn tuinieren, wandelen en fietsen.

Christina Troost

Medewerker Zorg & Diensten

Ik ben Christina en ik woon samen met mijn vriend, 2 kids in Stellendam.
Ik sta positief in het leven, ben graag in beweging, kan goed luisteren en hou van gezelligheid. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten. Ik vind het erg leuk om foto’s te maken en ik rijd paard. Ik zorg graag voor anderen en hoop zo een glimlach op het gezicht van diegene te laten verschijnen.

Marja Keur

Medewerker Zorg & Diensten

Hoi, ik ben Marja en 54 jaar gelukkig getrouwd. Ik heb 3 lieve kinderen.

Mijn hobby’s zijn lezen, tuinieren, wandelen, fietsen en tekenen. Ik ben vrolijk en positief van geest, kan goed luisteren en vind het fijn om met mensen in gesprek te gaan. Ik probeer mensen echt te blijven zien zoals ze zijn of ooit waren.
Ik werk met veel plezier bij Zorgservice thuiz.

Melissa van Leeuwen

Medewerker Zorg & Diensten

Hallo, ik ben Melissa, 23 jaar en woon in Hellevoetsluis. Ik heb daar sinds kort een eigen huisje waar ik samen woon met mijn trouwe viervoeter Balou. In mijn vrije tijd wandel ik veel met mijn hond, houd ik van winkelen en spreek ik graag af met vriendinnen. Ik ben een lief en zorgzaam persoon, ik houd ervan om mensen zorg te bieden die zij nodig hebben.
Sinds 2020 ben ik werkzaam bij Zorgservice thuiz, ik doe dit werk met veel liefde en plezier omdat ik hier de kans krijg om mezelf verder te ontwikkelen.

Monique Ilmer

Medewerker Zorg & Diensten

Hoi mijn naam is Monique en ik ben 55 jaar. Ik ben getrouwd en heb 2 zoons en 2 honden. Mijn grote hobby is paardrijden.
Ik wil graag in de thuiszorg werken om er voor de cliënten te zijn en om de ouderen goede zorg te geven, want dat verdienen ze!
Zorgservice thuiz geeft mij het gevoel dat de cliënt op nummer 1 staat en dat vind ik heel belangrijk.

Gebied Hoogvliet

Kitty Michels

Medewerker Zorg & Diensten

Ik ben Kitty en een trotse moeder van 3 kinderen.
Ik ben een sociaal persoon en houd van gezelligheid.
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met mijn gezin dingen te ondernemen en erop uit te gaan. We houden zowel van een lekkere strand wandeling als van netflixen of lekker in de keuken bezig te zijn.
Ondertussen doe ik dit werk al sinds 2018 met heel veel liefde en plezier. Wat ik heel erg leuk vind, is de waardering die je ervoor terug krijgt.

Kawtar El Kourachi

Medewerker Zorg & Diensten

Hoi mijn naam is Kawtar, ik ben mama van een zoontje. Mijn hobby’s zijn vakantie, fitness en winkelen. Ik houd ervan om dingen te ondernemen lekker er tussenuit. Ik wilde altijd al in de zorg werken en het is voor mij een droom die uit is gekomen. Ik help graag anderen en wil er graag voor een ander zijn.

Susan de Groot

Medewerker Zorg & Diensten

Hallo ik ben Susan de Groot en werk sinds 2020 bij Zorgservice thuiz en heb het daar erg naar mijn zin. Ik ben een vrolijk en positief persoon. Ik woon in Schiedam met vriend en kat! Ik houd van reizen, bakken en uit(eten) gaan.
Wat ik vooral leuk vind bij Zorgservice thuiz is dat het werk heel afwisselend is en dat je de ruimte krijgt om dingen te leren. Het allerliefst ga ik met de mensen op pad en bezorg ik ze een gezellige middag. Deze baan voelt bijna niet als werk.

Jasmin Robbemond

Medewerker Zorg & Diensten

Hoi ik ben Jasmin, 29 jaar. Ik woon samen met mijn partner, dochter en kat. Ik ben positief ingesteld, leergierig, gezellig, zorgzaam en dankbaar. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om dingen te ondernemen met mijn gezin. Voor mij is werken in de thuiszorg een droombaan. Het zorgen voor, het helpen van, de dankbaarheid van cliënten, de kleine dingen die zoveel kunnen betekenen voor iemand. Dat is wat telt voor mij.

Alexandra Middleton

Medewerker Zorg & Diensten

Hoi, mijn naam is Alexandra.
Ik woon samen met mijn 2 zoons en 2 katten in Vlaardingen.
Ik sta positief in het leven, ben zorgzaam en bied graag een luisterend oor. Ik vind heel veel dingen leuk en kan het daardoor voor mezelf wel druk maken. Ik houd van motorrijden en ik vind het heerlijk om zo nu en dan naar een feestje of festival te gaan met vrienden.
De thuiszorg lijkt mij heel leuk, omdat je veel in contact bent met mensen. Ik vind het fijn om met mensen te werken en hun blij te maken. Dit hoop ik nu met de thuiszorg te doen.

Team huishoudelijke hulp

Arjanne Stooker

Huishoudelijke hulp

Hoi, ik ben Arjanne en ben 61 jaar. Ik ben gelukkig getrouwd en heb een dochter en een zoon. Zelf heb ik nog 2 katten en een konijn.
Ik ben vrolijk en positief ingesteld en ben erg geduldig. Mijn hobby’s zijn lezen, tuinieren en kleding maken. Het leukste om te doen vind ik uit eten gaan met het complete gezin.
Sinds 2019 ben ik werkzaam bij Zorgservice thuiz en ik doe dit werk met heel veel plezier. De klanten vinden het fijn een praatje te maken en zijn blij dat alles weer schoon is als ik klaar ben. Ik hoop hier nog lang te kunnen werken.

Sonja Sommeling

Huishoudelijke hulp

Hoi, mijn naam is Sonja, ik ben 50 jaar. Ik heb een zoon van 25, een vriend, een hondje en een kat.
Sinds half mei ben ik verhuisd en ben daarna bij Zorgservice thuiz terecht gekomen. Ik vind het leuk om met ouderen te werken.
Ons nieuwe huis met tuin afmaken en lekker relaxen in het weekend, inclusief ontbijt op bed, zijn nu wel mijn geluksmomentjes! Verder ben ik toegankelijk en vrolijk van karakter.

Chanicha Hartman

Huishoudelijke hulp

Hoi mijn naam is Chanicha, ik ben 18 jaar en samen met mijn vriend en onze kat Moos wonen wij in Spijkenisse.
Ik ben een lieve, spontane en positieve meid, maar kan soms ook wel een beetje verlegen zijn. Mijn hobby’s zijn lekker weggaan met vrienden in het weekend of lekker thuis opruimen en schoonmaken. Ik hou ervan als alles schoon en opgeruimd is!

Jolanda Bonnink

Huishoudelijke hulp

Hoi, mijn naam is Jolanda en ik ben 63 jaar.
Ik ben gehuwd en samen met mijn man hebben we 3 kinderen en 6 kleinkinderen.
Ik houd van reizen, vakantie vieren, lekker eten en naar het strand gaan. Mijn hobby’s zijn creatief bezig zijn en dat kan van alles zijn. Tijdens mijn werk staat de cliënt altijd centraal. Belangrijk voor mij is het contact en een luisterend oor bieden.

Naast de teams in de wijk heeft Zorgservice thuiz ook een vast team op ons kantoor, gevestigd aan de Theemsweg in Spijkenisse. Op kantoor worden alle zaken achter de schermen geregeld. U kunt hierbij denken aan het maken van roosters, maar ook vervanging regelen wanneer er een werknemer ziek is. Ook is er altijd iemand aanwezig die de telefoon opneemt, wanneer een cliënt hulp nodig heeft of ergens een vraag over heeft. Daarnaast zit onze wijkverpleegkundige regelmatig op kantoor, zij werkt hier bijvoorbeeld aan de zorgplannen, onderhoudt contact met huisartsen en ontwikkelt scholingen voor de collega’s.

Ons kantoorteam

Yvonne Vondeling

Bestuurder

Mijn naam is Yvonne Vondeling en ik werk op kantoor bij Zorgservice thuiz.
Ik hou mij bezig met de ontwikkeling van nieuwe projecten, kwaliteits- en personeelsbeleid en werk met heel veel plezier, hopelijk tot aan mijn pensioen.
Ik ben getrouwd, woon in Hoogvliet en ik heb een zoon en een dochter. Mijn hobby’s zijn reizen, muziek luisteren, dansen, Netflix, uiteten of thuis met vrienden en familie, en werken (ben wel een beetje workaholic).
In de toekomst zou ik graag nog een keer een wereldreis willen maken.

Nadine Peeters

Manager Zorg & Diensten

Hoi mijn naam Nadine.
Dit is mijn derde jaar bij Zorgservice thuiz als wijkverpleegkundige en ik hoop nog vele jaren mijn steentje bij te mogen dragen in deze organisatie.
De afwisseling tussen het contact met de klanten, scholing geven en administratieve taken zorgen ervoor dat ik veel uitdagingen heb in mijn dagelijkse werk.

Lisa Pijl

Manager P&O en Huishouden

Hallo ik ben Lisa, ik werk sinds kort bij Zorgservice thuiz. Ik woon in Rotterdam en ik ga volgend jaar de master Strafrecht doen. Mijn hobby’s zijn reizen, schilderen, winkelen en leuke dingen doen met mijn vriendinnen. Ik heb ontzettend veel zin om mij verder te ontwikkelen bij Zorgservice thuiz!

Kenya Kleingeld

Personeelsplanning

Hoi, ik ben Kenya.
Ik ben een enthousiaste en vrolijke meid die van aanpakken houd, uitdagingen ga ik niet uit de weg. Ik ben afgestudeerd als management assistent. Ik werk sinds 2020 bij Zorgservice thuiz. Zorgen doe ik al van kleins af aan en doe dat nu nog steeds met alle liefde. De gezelligheid die we op kantoor hebben, in combinatie met het kunnen ondersteunen van de cliënten en meiden in de buitendienst, dat geeft me vreugde.
Zelf ben ik gek op reizen, sporten, lezen, zingen, buitenactiviteiten en film kijken.

Linda van Rijswijk

Verpleegkundige

Hoi ik ben Linda, 40 jaar en getrouwd met Richard. Ik heb 2 zonen; Milan, Jesse en Luka. Samen met onze 2 katten wonen wij in Spijkenisse. Mijn hobby’s zijn zoveel mogelijk tijd vrijmaken met mijn gezin en uitstapjes maken.
Ik ben open, eerlijk, zorgzaam en kom op voor anderen als dit nodig is. Ik hou van een grapje en humor vind ik ontzettend belangrijk.
Ik heb voor Zorgservice thuiz gekozen, omdat de kleinschaligheid en vaste teams mij aantrekt.

Chantal Reek

Medewerker personeelszaken

Hoi mijn naam is Chantal, ik ben 33 jaar en woon in Spijkenisse. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen.
Van verschillende oud-collega’s heb ik te horen gekregen dat ik een fijne gesprekspartner ben. Verder hecht ik veel waarde aan terugkoppelingen. Een van mijn valkuilen is dat ik soms in mijn enthousiasme te veel naar mij toe trek, waarna ik opnieuw prioriteiten moet stellen.
Naast mijn werk ben ik met name bezig met mama-activiteiten en vind ik het leuk om gezellig te tafelen met vrienden en familie. Wat mij enorm aanspreekt bij Zorgservice thuiz, is de persoonlijke en menselijke benadering en een relatief klein maar intiem team van professionals.

Justin Dorsman

Personeelsplanner

Hoi, mijn naam is Justin. Ik ben 35 jaar en woon samen met mijn 2 zoons in Spijkenisse.
Mijn achtergrond is heel divers en ik heb ook brede interesses. Mijn hobby’s zijn sporten, reizen, muziek luisteren, uit eten gaan en leuke dingen doen met familie en vrienden.

Menu