Teams

Gebied Spijkenisse

Richa van Tongeren

Medewerker Zorg & Diensten

Mijn naam is Richa en ik ben trotse moeder van 4.

Ik ben in 2016 begonnen bij Zorgservice thuiz en nog steeds ga ik elke dag met veel plezier naar mijn werk.

Als teamleider van Spijkenisse zet ik mij samen met mijn collega’s elke dag in, om de cliënten een glimlach op hun gezicht te brengen.

Elly Leer

Medewerker Zorg & Diensten

Mijn naam is Elly. Ik ben getrouwd en heb 2 zoons en 2 prachtige kleinkinderen.
Mijn hobby’s zijn dansen en muziek.
Ik ben een positieve zorgzaam persoon en vind het fijn om kwetsbare mensen te helpen. Ik werk met veel plezier bij Zorgservice thuiz.

Claudia Kant

Medewerker Zorg & Diensten

Hoi mijn naam is Claudia en ik ben 48 jaar. Ik ben getrouwd, heb 3 kinderen en een hond en een kat. Ik ben als persoon lekker spontaan en een echt gevoelsmens. Ik houd van nieuwe recepten uitproberen en de Surinaamse keuken heeft mijn voorkeur. Mijn hobby is postcrossing.
Ik ben in 2018 begonnen in de huishoudelijke hulp bij Zorgservice thuiz. Zij hebben mij de kans geboden om door te groeien. Inmiddels werk ik al zo’n 3 jaar als zorgmedewerker in team Spijkenisse. Dit doe ik met groot plezier. Dankbaarheid is wat je krijgt van de cliënten, in mijn ogen heb ik de mooiste baan.

Iris Erkelens

Medewerker Zorg & Diensten

Hoi, ik ben Iris. Ik ben een troste moeder van 2 zoons en partner van de liefste man. Ik ben een vrolijke “grapjas”, maar daar waar nodig ook serieus en gefocust. Ik ben erg perfectionistisch waarmee ik mezelf weleens in de weg loop. Ik ben sociaal en houd enorm van lezen, gamen en nog te veel andere hobby’s.
Ik werk sinds 2019 bij Zorgservice thuiz met enorm veel plezier. Het is een geweldige organisatie waar je je kan ontwikkelen en gewaardeerd word. Er is geen mooier werk dan de mensen te kunnen helpen daar waar nodig.

Tamara Emons

Medewerker Zorg & Diensten

Chantal Pols

Medewerker Zorg & Diensten

Ik ben Chantal en moeder van twee prachtige meisjes.

Mijn positieve eigenschappen zijn dat ik verzorgend, spontaan en gezellig ben.

Mijn hobby’s zijn Netflixen, lezen en creatief bezig zijn met haar.

Ik werk sinds 2019 met heel veel plezier bij Zorgservice thuiz. Ik krijg hier de ruimte om mezelf te verbeteren, als mens en als verzorgende in de thuiszorg. Het verzorgen van mensen die het niet meer zelf kunnen door gezondheidsproblemen of ouderdom, is mijn grootste passie. Een glimlach kunnen toveren op het gezicht van deze mensen, is de grootste beloning van dit werk.

Paula Luna

Medewerker Zorg & Diensten

Hoi, mijn naam is Paula en ik ben 36 jaar. Oorspronkelijk kom ik uit Colombia, maar ik woon al 22 jaar in Nederland.
Ik zou mezelf omschrijven als een positief persoon. Ik ben leergierig, perfectionistisch, vriendelijk en een echt mensen mens. Ik ben getrouwd en besteed veel tijd aan mijn geliefden en aan mijn hond. Ik hou ervan om creatief bezig te zijn en sport heel graag. Ik ben bij Zorgservice thuiz gaan werken omdat ik vind dat wij veel voor onze naasten kunnen betekenen. Werken bij Zorgservice thuiz stelt mij in staat iets te kunnen betekenen voor de maatschappij.

Bianca Verschuur

Medewerker Zorg & Diensten

Hoi mijn naam is Bianca en ik ben 45 jaar. Ik ben getrouwd, we hebben samen 2 zoons van en 2 katten.
Ik ben ruim 6 jaar uit de zorg geweest, maar ik heb er heel veel zin in om weer te gaan beginnen! Mijn hobby’s zijn lezen, wandelen, aromatherapie en genieten van het leven. Ik ben positief, leergierig en ik heb er heel veel zin in om bij Zorgservice thuiz te komen werken.

Gebied Hellevoetsluis

Nicolette van Geffen

Medewerker Zorg & Diensten

Hoi, ik ben Nicolette.
Ik ben getrouwd, heb 3 kinderen en binnenkort krijg ik er een kleinkind bij. Ik heb een hond en daar wandel ik graag mee. Daarnaast doe ik behendigheid met hem.
Mijn hobby’s zijn tuinieren, wandelen en fietsen.

Christina Troost

Medewerker Zorg & Diensten

Ik ben Christina en ik woon samen met mijn vriend, 2 kids in Stellendam.
Ik sta positief in het leven, ben graag in beweging, kan goed luisteren en hou van gezelligheid. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten. Ik vind het erg leuk om foto’s te maken en ik rijd paard. Na lang te hebben gewerkt op een Manege wil ik graag werk doen wat er echt toe doet. Zorg heeft altijd mijn interesse gewekt en na veel research kwam ik terecht bij Zorgservice Thuiz. Ik zorg graag voor anderen en hoop zo een glimlach op het gezicht van diegene te laten verschijnen.

Marja Keur

Medewerker Zorg & Diensten

Hoi, ik ben Marja en 54 jaar gelukkig getrouwd. Ik heb 3 lieve kinderen.

Mijn hobby’s zijn lezen, tuinieren, wandelen, fietsen en tekenen. Ik ben vrolijk en positief van geest, kan goed luisteren en vind het fijn om met mensen in gesprek te gaan. Ik probeer mensen echt te blijven zien zoals ze zijn of ooit waren.
Ik werk met veel plezier bij Zorgservice thuiz.

Melissa van Leeuwen

Medewerker Zorg & Diensten

Hallo, ik ben Melissa, 23 jaar en woon in Hellevoetsluis. Ik heb daar sinds kort een eigen huisje waar ik samen woon met mijn trouwe viervoeter Balou. In mijn vrije tijd wandel ik veel met mijn hond, houd ik van winkelen en spreek ik graag af met vriendinnen. Ik ben een lief en zorgzaam persoon, ik houd ervan om mensen zorg te bieden die zij nodig hebben.
Sinds 2020 ben ik werkzaam bij Zorgservice thuiz, ik doe dit werk met veel liefde en plezier omdat ik hier de kans krijg om mezelf verder te ontwikkelen.

Sonja Sommeling

Huishoudelijke hulp

Hoi, mijn naam is Sonja, ik ben 50 jaar. Ik heb een zoon van 25, een vriend, een hondje en een kat.
Sinds half mei ben ik verhuisd en ben daarna bij Zorgservice thuiz terecht gekomen. In het verleden heb ik als assistente gewerkt op kantoor. Na het overlijden van mijn vader ben ik in de thuiszorg gaan werken, omdat ik het omgaan met ouderen veel leuker vind dan de hele dag achter de balie zitten.
Ons nieuwe huis met tuin afmaken en lekker relaxen in het weekend, inclusief ontbijt op bed, zijn nu wel mijn geluksmomentjes! Verder ben ik toegankelijk en vrolijk van karakter.

Laura Dikmans

Medewerker Zorg & Diensten

Hoi ik ben Laura, 21 jaar en woon in Rozenburg samen met mijn hondje Beau.
Ik sport veel en ook vaak met vrienden samen. Ik vind het leuk om veel kennis op te doen over hoe voeding en beweging in verbinding met elkaar staat. Verder vind ik het leuk om met mijn familie op stap te gaan.
Ik heb voor Zorgservice thuiz gekozen, omdat ik graag voor mensen zorg en een lach op iemands gezicht wil toveren!

Gebied Vlaardingen, Schiedam & Rotterdam-Zuid

Susan de Groot

Medewerker Zorg & Diensten

Hallo ik ben Susan de Groot en werk sinds 2020 bij Zorgservice thuiz en heb het daar erg naar mijn zin. Ik ben een vrolijk en positief persoon. Ik woon in Schiedam met vriend en kat! Ik houd van reizen, bakken en uit(eten) gaan.
Wat ik vooral leuk vind bij Zorgservice thuiz is dat het werk heel afwisselend is en dat je de ruimte krijgt om dingen te leren. Het allerliefst ga ik met de mensen op pad en bezorg ik ze een gezellige middag. Deze baan voelt bijna niet als werk.

Gebied Hoogvliet

Kitty Michels

Medewerker Zorg & Diensten

Ik ben Kitty en een trotse moeder van 3 kinderen.
Ik ben een sociaal persoon en houd van gezelligheid.
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met mijn gezin dingen te ondernemen en erop uit te gaan. We houden zowel van een lekkere strand wandeling als van netflixen of lekker in de keuken bezig te zijn.
Ondertussen doe ik dit werk al sinds 2018 met heel veel liefde en plezier. Wat ik heel erg leuk vind, is de waardering die je ervoor terug krijgt.

Kawtar El Kourachi

Medewerker Zorg & Diensten

Ik ben mama van een zoontje. Mijn hobby’s zijn vakantie, fitness en winkelen. Ik houd er van om dingen te ondernemen lekker er tussenuit. Ik wilde altijd al in de zorg werken en het is voor mij een droom die uit is gekomen toen ik bij Zorgservice thuiz werd aangenomen. Ik help graag andere en wil er graag voor een ander zijn.

Arjanne Stooker

Huishoudelijke hulp

Hoi ik ben Arjanne en ben 61 jaar. Ik ben gelukkig getrouwd en heb een dochter en een zoon. Zelf heb ik nog 2 katten en een konijn.
Ik ben vrolijk en positief ingesteld en ben erg geduldig. Mijn hobby’s zijn lezen, tuinieren en kleding maken. Het leukste om te doen vind ik uit eten gaan met het complete gezin.
Sinds 2019 ben ik werkzaam bij Zorgservice thuiz als huishoudelijke hulp. Ik doe dit werk met heel veel plezier. De klanten vinden het fijn een praatje te maken en zijn blij dat alles weer schoon is als ik klaar ben. Ik hoop hier nog lang te kunnen werken.

Sabrina Gunneweg

Medewerker Zorg & Diensten

Mizelle Antonia

Medewerker Zorg & Diensten

Jasmin Robbemond

Medewerker Zorg & Diensten

Hoi ik ben Jasmin, 29 jaar. Ik woon samen met mijn partner, dochter en kat. Ik ben positief ingesteld, leergierig, gezellig, zorgzaam en dankbaar. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om dingen te ondernemen met mijn gezin. Voor mij is werken in de thuiszorg een droombaan. Het zorgen voor, het helpen van, de dankbaarheid van cliënten, de kleine dingen die zoveel kunnen betekenen voor iemand. Dat is wat telt voor mij.

Chanicha Hartman

Huishoudelijke hulp

Hoi mijn naam is Chanicha, ik ben 18 jaar en samen met mijn vriend en onze kat Moos wonen wij in Spijkenisse.
Ik ben een lieve, spontane en positieve meid, maar kan soms ook wel een beetje verlegen zijn. Mijn hobby’s zijn lekker weggaan met vrienden in het weekend of lekker thuis opruimen en schoonmaken. Ik hou ervan als alles schoon en opgeruimd is!
Ik heb de opleiding maatschappelijk zorg diverse doelgroepen gedaan. Hiermee ben ik gestopt en zo ben ik bij de thuiszorg terechtgekomen.

Naast de teams in de wijk heeft Zorgservice thuiz ook een vast team op ons kantoor, gevestigd aan de Theemsweg in Spijkenisse. Op kantoor worden alle zaken achter de schermen geregeld. U kunt hierbij denken aan het maken van roosters, maar ook vervanging regelen wanneer er een werknemer ziek is. Ook is er altijd iemand aanwezig die de telefoon opneemt, wanneer een cliënt hulp nodig heeft of ergens een vraag over heeft. Daarnaast zit onze wijkverpleegkundige regelmatig op kantoor, zij werkt hier bijvoorbeeld aan de zorgplannen, onderhoudt contact met huisartsen en ontwikkelt scholingen voor de collega’s.

Ons kantoorteam

Yvonne Vondeling

Bestuurder

Mijn naam is Yvonne Vondeling en ik werk op kantoor bij Zorgservice thuiz.
Ik hou mij bezig met de ontwikkeling van nieuwe projecten, kwaliteits- en personeelsbeleid en werk met heel veel plezier bij Zorgservice thuiz hopelijk tot aan mijn pensioen.
Ik ben getrouwd en woon in Hoogvliet en ik heb een zoon en dochter. Mijn hobby’s zijn reizen, muziek luisteren, dansen, Netflix, uiteten of thuis met vrienden en familie, en werken (ben wel een beetje workaholic).
In de toekomst zou ik graag nog een keer een wereldreis willen maken.

Marielle Moerland

Planner en Financieel administrateur

Mijn naam is Mariëlle. Ik heb HBO Accountmanagement gestudeerd en heb vervolgens een aantal jaren gewerkt in de binnendienst verkoop. Ik werk sinds 2009 met veel plezier in de zorg. Ik vind het leuk om achter de schermen alles goed te regelen voor zowel de klanten als voor mijn collega’s in de buitendienst. Mijn collega’s kennen mij als iemand die hard werk combineert met gezelligheid en een lach.
Ik ben trotse moeder van een zoon en een dochter en met de twee zoons van mijn partner kan het een drukke boel zijn bij ons thuis. Daarnaast hebben we ook nog een kat, een hamster en een baardagame. Ik hou van lekker uit eten gaan, festivals, muziek luisteren, Netflixen en spelletjes spelen.

Kenya Kleingeld

Planner

Hoi, ik ben Kenya.
Ik ben een enthousiaste en vrolijke meid die van aanpakken houd, maar soms ook direct uit de hoek kan komen. Uitdagingen ga ik niet uit de weg.
Ik ben afgestudeerd als management assistent. Ik werk sinds 2020 bij Zorgservice thuiz. Ik zit hier helemaal op mijn plek en ga altijd met veel plezier naar mijn werk. Zorgen doe ik al van kleins af aan en doe het nu nog steeds met alle liefde. De gezelligheid die we op kantoor hebben, in combinatie met het kunnen ondersteunen van de cliënten en meiden in de buitendienst, dat geeft me vreugde.
Ik woon met mijn ouders en zus. Zelf ben ik gek op reizen, sporten, lezen, zingen, buitenactiviteiten en film kijken.

Nadine Peeters

Wijkverpleegkundige

Hoi mijn naam Nadine.
Dit is mijn derde jaar bij Zorgservice thuiz als wijkverpleegkundige en ik hoop nog vele jaren mijn steentje bij te mogen dragen in deze organisatie.
De afwisseling tussen het contact met de klanten, scholing geven en administratieve taken zorgen ervoor dat ik veel uitdagingen heb in mijn dagelijkse werk.

Lisa Pijl

Personeelszaken

Hallo ik ben Lisa, ik werk sinds kort bij Zorgservice thuiz. Ik woon in Rotterdam en ik ga volgend jaar de master Strafrecht doen. Mijn hobby’s zijn reizen, schilderen, winkelen en leuke dingen doen met mijn vriendinnen. Ik heb ontzettend veel zin om mij verder te ontwikkelen bij Zorgservice thuiz!

Ravi Bachoe

Financieel administrateur

Hoi ik ben Ravi,
Ik werk sinds kort voor Zorgservice thuiz als financieel administratief medewerker.
Ik heb als opleiding Bedrijf Administrateur afgerond en de werkzaamheden die ik tijdens mijn opleiding heb geleerd doe ik nog steeds met veel passie.
Ik hou ervan om altijd anderen te helpen waar het kan.
Vandaar dat ik graag meehelp aan de financiële kant van Zorgservice thuiz.

In mijn vrije tijd ga ik graag uiteten en ben ik graag met familie.
Verder hou ik van reizen, omdat ik graag nieuwe plekken zie en cultuur wil proeven.

Seyra Demircan

Wijkverpleegkundige

Hoi, mijn naam is Seyra. In oktober 2021 ben ik getrouwd en verhuisd naar Zwolle. In 2020 ben ik afgestudeerd als HBO-verpleegkundige en werk sinds kort met liefde en passie voor dit vak. Als persoon ben ik zorgzaam, leergierig en een aanpakker. Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen. In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden en familie, en hou ik van koken en bakken. Ik heb gekozen voor Zorgservice thuiz, omdat ik het belangrijk vind dat mensen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen.

Romy Nelissen

Management assistent

Hoi, mijn naam is Romy en ik ben 23 jaar.
Ik ben positief ingesteld en lekker gek, af en toe kan ik wel erg aanwezig zijn en een tikkeltje eigenwijs en direct.
Ik woon samen met mijn ouders en hondje. In mijn vrije tijd houd ik ervan om hard te lopen of op de bank te ploffen met een wijntje en goed gezelschap.
Voorheen werkte ik in de horeca. Daar is altijd een hoop gezelligheid te vinden, maar ook hard werken. Dit is waarom ik bij Zorgservice thuiz ben gaan werken: hard werken in een gezellig sfeer.

Linda van Rijswijk

Wijkverpleegkundige

Hoi ik ben Linda, 40 jaar en getrouwd met Richard. Ik heb 2 zonen; Milan, Jesse en Luka. Samen met onze 2 katten wonen wij in Spijkenisse. Mijn hobby’s zijn zoveel mogelijk tijd vrijmaken met mijn gezin en uitstapjes maken.
Ik ben open, eerlijk, zorgzaam en kom op voor anderen als dit nodig is. Ik hou van een grapje en humor vind ik ontzettend belangrijk.

Ik heb ruim 20 jaar ervaring in de ouderen zorg. Tot nu toe alleen nog maar in instellingen gewerkt op somatische en psychogeriatrische afdelingen in verschillende functies. Ik heb voor Zorgservice thuiz gekozen, omdat de kleinschaligheid en vaste teams mij aantrekt.

Menu