Cliënttevredenheid

Tevredenheidsonderzoek

Wij vinden het heel belangrijk om te weten hoe onze cliënten de geleverde zorg- en dienstverlening van Zorgservice thuiz ervaren. Jaarlijks houden wij een cliënttevredenheidsonderzoek onder al onze cliënten, zodat zij hun ervaringen kunnen delen. Het beantwoorden van de vragen in het onderzoek kan op verschillende manieren; via mail, post, telefonisch of persoonlijk, zodat alle cliënten de kans hebben om hieraan deel te nemen. De afgelopen jaren hebben wij een 8.2 en een 8.8 gescoord en hier zijn we ongelofelijk trots op!

Naast onze eigen cliënttevredenheidsonderzoek hebben onze cliënten ook de mogelijkheid om een waardering achter te laten op Zorgkaart Nederland. De actuele score van Zorgservice thuiz op Zorgkaart Nederland kunt u zien door op de onderstaande knop te klikken.

Cliëntervaringen

Meneer van der Heiden

Ik woonde al een aantal jaren in het verpleeghuis, omdat ik als gevolg van een beroerte verlamd ben geraakt. Tot nu toe was het nog niet gelukt een organisatie te vinden, die mij thuis kon verzorgen.

Dankzij de hulp van Zorgservice thuiz kan ik nu weer thuis met mijn vrouw en honden wonen. Ik ben heel erg blij dat ik weer thuis woon.

Ik kan Zorgservice thuiz iedereen aanraden.

Menu